Τα 5 καλύτερα extensions για το Google Chrome

Google Chrome
Εδώ και κάμποσο καιρό το Google Chrome στα χνάρια του Firefox έχει συμπεριλάβει τα extensions στο menu του, δίνοντας ευελιξία στους χρήστες του.

 

 

 

1. Ad Block

Το Ad Block είναι ίσως ή πιο βασική λειτουργία που έλειπε από το προ extension chrome. Κάνει το αυτονόητο σταματάει τις διαφημίσεις, κάνοντας την πλοήγηση στο internet γρηγορότερη και ποιο απλή.

2. Last Pass

Το Last Pass θυμάται τους κωδικούς των website για εσάς. Μπορεί τε να χρησιμοποιείτε strong passwords όπως το $f7Ov5%q-9Pqh!v& και διαφορετικούς για κάθε site γιατί πλέον με το Last Pass ο μόνος κωδικός που χιάζεστε να θυμάστε είναι του Last Pass. Πόλυ χρήσιμο extension ιδικά αν χρησιμοποιείτε παραπάνω από ένα browser ή υπολογιστή, καθώς μεταφέρει τους κωδικούς σας όπου το εγκαταστήσετε και υποστηρίζει Chrome, Firefox, Internet Explorer, και Safari. Άλλες λειτουργίες του είναι το auto login και το generate strong password.

3. Google Mail Checker

Με το Google Mail Checker μπορείτε να ενημερώνεστε άμεσα για τα καινούργια e-mail που λαμβάνετε στο Gmail σας . Πάρα πολύ χρήσιμο αν δεν χρησιμοποιείτε κάποιο email client όπως το Thunderbird. Για το hotmail το αντίστοιχο πρόγραμμα είναι το Hotmail Checker και για το Yahoo το Yahoo Mail Widget Υπάρχει και το Google Mail Checker Plus που δίνει περισσότερες επιλογές αλλά εμείς προτιμήσαμε το απλό.

4. FastestChrome

Το FastestChrome επιταχύνει την πλοήγηση στο interne απαλλάσσοντας σας από το copypasta μέσα στο κείμενο μίας σελίδας. Όταν θέλετε να ψάξετε για μια λέξη που έχετε δει μέσα σε μία ιστοσελίδα αυτό που κάνετε είναι να την επιλέγετε και μετά δεξή click και search in google. Με το FastestChrome σας δίνονται γρήγορες εύκολες επιλογές για το τι θα κάνετε με το επιλεγμένο σας κείμενο.

5. Auto HD for YouTube

Με το Auto HD τα βίντεο στο YouTube παίζουν κατευθείαν στην ποιότητα που έχετε προεπιλέξει.

 

Πέρα από αυτά τα 5 extension μπορείτε να βρείτε πάρα πολλά στο https://chrome.google.com/extensions . Αλλά προσέξτε μα μην υπερφορτώσετε το Chrome γιατί θα βαρύνει και θα χάσει όλη την σημασία του.

 

Tags: