Μετατροπή .flv σε .mp3 ή .avi

How to Icon

Έχετε κατεβάσει ήδη από το YouTube ή κάποιο παρόμοιο site ένα βίντεο με επέκταση .flv και θέλετε να το μετατρέψετε σε .avi ή .mp3 για να το ακούτε η να το βλέπετε στο κινητό σας η σε άλλη φορητή συσκευή

Αν θέλετε να μάθετε πώς να κατεβάζετε βίντεο από το YouTube πηγαίνετε εδώ.

Θέλω να μετατρέψω flv σε mp3 ή avi. Το πρόγραμμα που θα χρησιμοποιήσω για την μετατροπή είναι το SUPER από την erightsoft το οποίο διατίθεται δωρεάν και μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ.

Αφού κατεβάσετε και εγκαταστήσετε το SUPER θα δείτε αυτήν την εικόνα

Αρχικές ρυθμίσεις

Για τη περίπτωση που θέλετε να μετατρέψετε το βίντεο σε mp3 sτο 1. Select output container επιλέξτε mp3 (Audio only) και μετά κάντε drag and drop το βίντεο οπουδήποτε πάνω στο Super και πατήστε το Encode (Active Files)

mp3 ρυθμίσεις

Αφού τελειώσει η διαδικασία το mp3 θα το βρείτε στο C:\Program Files\eRightSoft\SUPER\OutPut

Για τη περίπτωση που θέλετε να μετατρέψετε το flv σε avi sτο 1. Select output container επιλέξτε avi sto Select output Video Codec xvid και στο Select output Audio Codec mp3 και μετά κάντε drag and drop το βίντεο οπουδήποτε πάνω στο Super και πατήστε το Encode (Active Files)

avi ρυθμίσεις

Αφού τελειώσει η διαδικασία το avi θα το βρείτε στο C:\Program Files\eRightSoft\SUPER\OutPut

Προσοχή αν το flv είναι HQ η μετατροπή μπορεί να μην γίνει.

Μπορείτε επίσης να μετατρέψετε το βίντεο σε συμβατό με το PSP, όπως σε .3gp και σε αλλά πολλά format

Αν γενικά έχετε απορίες του τύπου "Πως μετατρέπω οποιαδήποτε μορφή βίντεο-ήχου σε οποιαδήποτε άλλη μορφή, μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε το forum του ronin.gr

Οδηγό για amr σε mp3 θα βρείτε εδώ.

Οδηγό για βίντεο σε gif θα βρείτε εδώ.